Каква услуга търсите?

Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!
В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...
Начало Зелени сгради Геоенергийна защита

Геоенергийна защита

Изграждане на сгради с вградена ергийна защита от вредните геомагнитни полета

Ако се интересувате от влиянието на различните физични елементи на земята, сигурно вече сте чували за мрежата на Хартман.

Освен нея, върху физиологията и психиката на човека в дългосрочен план влияние оказват подземните реки, геомагнитните излъчвания, подземните пукнатини, подземните кухини, излъчванията от различни енергийни източници - антени, сателити, електропороводи, излъчване от разлагаща се материя и други.

Мрежата на Хартман е открита през 30-те години на миналия век. Немският учен установил, че земята е обгърната с ленти на магнитно излъчване, всяка от които е с широчина около 20 см. Тези ленти са разположени през 2 м в посока север-юг и 2,5 м в посока изток-запад и образуват т.нар. мрежа на Хартман.

Там, където се пресичат две ленти се образуват точки с особено силна енергетика - т.нар. точки на Хартман, които имат силно негативно влияние върху човешкия организъм през годините.

Мрежата и точките на Хартман не изчерпват своето влияние дори и на голяма височина - независимо дали жилището или офисът ви се намират на първия или последния етаж в сградата, ако седите или спите върху някои от линиите или точките от мрежата, те ще оказват негативно влияние върху вашето здраве.

Когато точките на Хартман са комбинирани с подземна река или някой от дефектите на земната кора, изброени по-нагоре, тяхното негативно влияние се засилва.

Разбира се, това са естествени земни енергии, които не могат да бъдат премахнати, но могат да бъдат успешно неутрализирани, така че да не оказват негативно въздействие върху човешкото здраве.

Когато една сграда е в процес на проектиране, това е най-удачният момент да се помисли за нейната енергийна защита. Енергийната защита може да се изгради в основите на сградата, така че обитателите й да не страдат от вредното влияние на земното излъчване, независимо от това коя точка на сградата спят или разполагат работноти си място.

Ако искате домът или сградата, които ще изградим за вас да бъдат енергийно защитени от геомагнитните влияния, ние сме готови да съобразим проекта и изпълнението на сградата с това ваше изискване и да работим със съответните специалисти, за да сме сигурни в успеха на това начинание!
Зелени сгради

Пасивни къщи и сгради

Изграждане на пасивни къщи и сгради
Пасивни къщи и пасивни сгради са онези сгради, чиито вътрешни пространства могат да се отопляват и охлаждат без действието на активна отоплителна или охладителна система. Сградата сама се отоплява и охлажда, затова се нарича ”пасивна”. Изграждането на пасивна сграда е в известна степен по-скъпо от стандартното строителство, но в дългосрочен план с подобна сграда се изплаща първоначалната инвестиция, защото се пести от енергия за нейното отопляване и охлаждане. Счита се, че пасивната къща изразходва… Вижте още 

Запитване за оферта

Зелени сгради

Сглобяеми къщи

Проектиране, изработка и монтаж на сглобяеми енергоефективни и екологично чисти вили, чалети и къщи
Сглобяемите къщи са особено популярни в Западна Европа и Северна Америка. Тяхното предимство е, че предлагат готови решения, като процесът на проектиране е предварително завършен и клиентът избира между готови варианти на сглобяема къща. Монтажът на този вид къщи е значително по-лесен и по-бърз, без да има нужда от технологични почивки между изграждането на отделните елементи. Сглобяемите къщи предлагат решение, в което всички видове изолации са направени предварително и са заложени в панелите на… Вижте още 

Запитване за оферта

Зелени сгради

Дървени къщи

Проектиране и изграждане на енергоефективни и екологично чисти дървени къщи
Дървените къщи се изграждат от предварително обработени дървени трупи с подходящ диаметър. Те се сглобяват по специална технология, така че дървото проявява най-силните си качества – изключително добра топло и шумо- изолация, здравина и добър естетически вид. Дървените къщи са екологично чисти и имат благотворно въздействие върху своите обитатели. При производството им не се замърсява околната среда. Ако искате да притежавате дървена къща по свой или по проект изработен от нас, обадете ни се!… Вижте още 

Запитване за оферта

Зелени сгради

Икономичен вариант на екологична къща

Изграждане на различни енергийно ефективни домове и сгради на достъпни цени
Нашите проучвания и досегашният ни опит показват, че съществуват доста успешни комбинирани конструкции от стоманобетон и сглобяеми елементи. При този вариант на строителство основите и първото ниво на къщата се изграждат от стоманобетон. За второто ниво и следващите етажи от къщата се прилага сглобяема конструкция, включително и сглобяема покривна конструкция. За прилагане на подобен вид комбинирана конструкция е необходимо да се направи цялостен конструктивен проект с прецизно изчисление на… Вижте още 

Запитване за оферта

Зелени сгради

Алтернативни източници за отопление - геотермални помпи

Отопление на сградите с алтернативни източници на енергия - геотермални помпи
Отоплението с алтернативни източници на енергия добива все по-голяма популярност през последните години. На пазара има много възможности за изграждане на системи за отопление и вентилация, с внедряването на които текущите разходи силно намаляват, а околната среда остава чиста и здравословна. Геотермалните помпи са друга алтернатива за отопление на сградите през зимата и за тяхното охлаждане през лятото. Топлинните помпи са най-удачни за сгради с целогодишно използване. Те биват два вида: Земни… Вижте още 

Запитване за оферта