Каква услуга търсите?

Нашите дейности и услуги

В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...
С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!
Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
Начало Строителство Mоделиране на терена

Mоделиране на терена

При проектирането и изграждането на сградите, не винаги особеностите на терена са най-подходящи.

Затова много често се налага моделиране на терена. По този начин се изгражда по-приветлива среда около самата сграда от една страна, а от друга се създадат безопасни условия за самите обитатели и ползватели.

Така например при особено стръмни терени се налага изграждане на стълби, рампи и оформяне на тераси и откоси с различни наклони.

Моделиране на терена се налага понякога и поради чисто естетически съображения, когато разнообразяването на пейзажа е необходимо или желано.

Тогава се оформят изкуствени хълмове, долинки и други теренни пластики. Те имат висока декоративна стойност и също трябва да бъдат добре укрепени и с подходящи наклони на откосите.

Наклоните на откосите трябва да бъдат безопасни и да позволяват на земната маса да се задържи и установи в стабилно състояние - независимо от климатичните особености, условията на времето и преминаването на хора, животни и превозни средства.

Понеже разполагаме с екип от архитекти, ландшафтни архитекти и геодезисти, както и с подходяща техника, моделирането на терена, колкото и стръмен или ”скучен” на пръв поглед да бъде, за нас е приятно предизвикателство и любимо творческо занимание.

След нашата работа теренът никога вече няма да бъде ужасяващо стръмен или толкова скучно равен.

Крайните резултати, които постигаме при оформяне на околните пространства радват както инвеститорите и ползвателите, така и нас самите.

Ако искате да научите повече за моделирането и ландшафтното оформяне на терена, вижте тук.
Строителство

Строителство на еднофамилни къщи и вили по индивидуален проект

Проектиране, изграждане и документално оформление на самостоятелни къщи и вили
В живота на почти всеки човек настъпва момент, в който той пожелава да има свой собствен дом – проектиран и изпълнен според собствените му разбирания за стабилност, комфорт, красота, уют и хармония. ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС Нашата компания "Чостон" ООД е специализирана в цялостнотно изпълнение на къщи и вили по индивидуален проект. До настоящия момент сме изпълнили повече от 50 еднофамилни вили от различен тип и сложност. Притежаваме богат опит в проектирането, строителството и документалната част,… Вижте още 

Запитване за оферта

Строителство

Строителство ”до ключ”

Цялостно изграждане на промишлени, административни, обществени, жилищни и други сгради (къщи, жилищни кооперации, хотели, вили, магазини, халета, университети, училища, детски заведения, ваканционни комплекси и селища)
Ние имаме опит в проектирането и изграждането на промишлени, административни, обществени и жилищни сгради. През последните години изградихме ”до ключ” множество еднофамилни къщи, жилищни кооперации, хотели, хотелски комплекси, апарт-хотели, вили, магазини, гаражи, подземни гаражи, халета, ваканционни комплекси и ваканционни селища. Ние можем да изградим за вас до последния детайл детски заведения, училища, болници, производствени предприятия и университети. Процесът на създаване на всяка една… Вижте още 

Запитване за оферта

Строителство

Груб строеж

Изграждане на носещата конструкция на сградата – нейният скелет
Грубият строеж се състои в изграждането на носещата конструкция на сградата – нейният скелет. Той включва фундиране (кофраж, армировка и изливане на основите), изграждане на надосновните стени, плочи, стоманобетонни подове и носещи стени (противоземетръсни шайби), колони, греди, зидарии, стълби, стълбищни клетки, комини, шахти, асансьорни шахти и др. (включително кофриране, армиране и изливане на бетон за всеки един от изброените елементи) и покрив. Изпълнението на грубия строеж на сградата започва… Вижте още 

Запитване за оферта

Строителство

Строително-монтажни работи

Качествено изпълнение на всички видове строително-монтажни работи
Строително-монтажните работи са всички видове дейности и работи, които се извършват в процеса на изграждането на дадена сграда или строителен обект. Те най-общо могат да се разделят на следните видове дейности: земни работи; кофражни работи; армировъчни работи; бетонни работи; зидарски работи; покривни работи; тенекеджийски работи; дърводелски работи; облицовъчни работи; мазачески работи; настилки; стъкларски работи; бояджийски работи; стоманени конструкции; топлоизолации;… Вижте още 

Запитване за оферта

Строителство

Укрепване на сгради

Ако вашата сграда поради някакви причини се нуждае от укрепване на конструкцията, ние можем да ви помогнем със съвет, проект и действие. Често старите сгради се нуждаят от допълнителни мероприятия за заздравяване на носещата конструкция. Първите признаци за нарушаване на здравина на носещите елементи е появата на пукнатини. Някои от пукнатините са безобидни – например само в слоя на шпакловката или замазката, но други говорят за сериозни проблеми в устойчивостта на сградата. Подобни проблеми… Вижте още 

Запитване за оферта