Каква услуга търсите?

В момента изграждаме комплекса Вили Сънсет! Вижте го ...
Харесва ли ви тази къща? Вижте нашия нов проект за планински вили!
С нас можете да построите къщата или вилата, за която мечтаете!

Спортни площадки

Изграждане на спортни площадки и спортни терени

Спортните площадки са от особена важност за доброто здравословно състояние и физическа култура на населението. Там, където има достатъчно спортни площадки, населението доказано е по-здраво и жизнеспособно.

Спортните площадки биха могли да бъдат най-различни – за волейбол, баскетбол, тенис на корт, тенис на маса, игрища за футбол, игрища за мини-футбол и много други.

Напоследък особено модерни станаха площадките за фитнес на открито. Те се оборудват с уреди, подходящи за натоварване и развиване на различните мускулни групи.

Често подобен вид площадки се съчетават с детски площадки, така че да се осигури както забавление за децата, така и забавление за техните родители.

Към спортните терени бихме добавили изграждането на мини картинг писти, игрища за мини голф и други.

Ако искате да изготвим проект за развитие на спортна дейност, моля, свържете се с нас.
Детски и спортни площадки

Детски площадки

При изграждането на детските площадки се спазват определени норми и изисквания, които в максимална степен гарантират сигурността на децата по време на играта и престоя им в границите на детската площадка. Тези правила и норми действат на територията на България от сравнително скоро и поради тази причина много голяма част от вече изградените площадки не са обезопасени според изискванията за безопасност. Площадките, които ние изграждаме са занимателни и съобразени с изискванията за безопасност.… Вижте още 

Запитване за оферта